Dryck- & vinprovning i Norrköping

Björn har gått utbildning till SOMMELIERE, vilket innebär att man har en bred utbildning inom drycker och smaker. Vi jobbar även med externa sommelierer när inte våra egna räcker till.

Vi älskar att dela med oss av vår kunskap både genom dryckesförslag i samband med catering och middagar, Men även i form av PROVNINGAR.

Vi har nu satt ihop ett antal provningar som vi kommer att kalla ÖPPNA vilket innebär att man kan komma ensam till en provning och tillsammans med andra nyfikna prova drycker med oss.

Dessa provningar går givetvis att boka om man är ett kompisgäng eller ett företag som vill göra något roligt och lärorikt tillsammans.

Vi är givetvis öppna för förslag på alla möjliga och nästan omöjliga provningar, välkomna att PROVA oss.

ÖPPNA PROVNINGAR

ITALIEN vi provar fyra olika typer av viner av hög kvalité som ger en översikt av Italiens rödvinsproduktion, och dess regioner. Detta blir en utmärkt basprovning för den som vill lära sig grunderna i italienska viner.

Pris 280 kr/pp

Rosévin Försommarens absoluta favorit, vi provar rosévin från Frankrike, Chile, New Zeeland och USA. Vi går igenom framställning och provar med några somriga smaker.

Pris 200 kr/pp

Bubblor med smak vad är vad bland bubblorna, Vi provar Champagne, Cava, Prosecco & Sparkling wine och går igenom tillverkning, lagring, tips och all får prova att sabrera =)

Pris 350 kr/pp

KALIFORNIEN SÅ MYCKET VIN SÅ LITE TID. Vi provar 4 olika högoktaniga druvor från regionen.

Pris 450 kr/pp

Vi provar klasiska druvor och regioner från Frankrike. 4 olika druvor från lika många regioner.
Bourgogne och Pinot Noir druvan, Bordeaux och Merlot druvan, Rhone Dalen och Syrah druvan, Languedoc-Roussillon, Corbières och druvan Carignan

Pris 280 kr/pp

Minsta antal 10 personer. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om inte minimiantalet är 10 personer.

ÖVRIGA PROVNINGAR

  • Provningsledare
    2000 kr
    1 -10 deltagare
  • Provningsledare
    3000 kr
    11-20 deltagare

Vi har flera olika lokaler att hålla provningar i både i direkt anslutning till vår restaurang men även en härlig gammal vinkällare i city.