TIPS & RÅD – matarrangemang, firmafester m.m.

Allt runt omkring

Det är ofta lite för mycket att tänka på inför ett matarrangemang. Så kan det åtminstone kännas, eller hur?

Vi är vana att lösa dessa problem som du kanske upplever första gången, och gör det gärna.

Arrangemang

Ett rätt så stort begrepp.
Arrangemang i vår regi kan te sig lite olika uttryck, man kan ha en vinprovning som uppvärmning inför en middag eller matlagningskurs eller så kan provningen vara en helkväll i sig själv.

Ett arrangemang kan också vara en grillfest för 1000 personer med bar, underhållning, ponnyridning m.m. Givetvis så kvalar även firmafester, idrottsevenemang, företagsinvigningar, födelsedagskalas och bröllop in under arrangemang.

Vilka val du än har att göra inför ett arrangemang så kan du rådfråga oss redan på planeringsstadiet. Då kan vi hjälpa till med att kontakta rätt medarbetare, och med vår erfarenhet av både stort och smått så kan vi tillsammans se till att undvika fallgropar och istället se till att uppfylla dina förväntningar.

Med våra många år som egna restauratörer varit med om mycket (kanske allt) och med rätt medarbetare och framförhållning så finns inte några svårigheter, bara roliga utmaningar.

Låt oss vara din idéspruta eller passningsspelare så vi kan bolla fram rätt koncept just för dig. Förutom god och vällagad mat, kreativitet och kontaktnät ser vi vår kunniga personal som vår största resurs.